Oplev noget, du aldrig glemmer

tilmelding til hold

Du kan tilmelde dig til 2017/2018 sæsonen, det gør du sådan her (det ser lidt besværligt ud, det er det ikke og vi spares for en masse arbejde ???? ).

1. Vælg det hold du vil tilmeldes eller dit barn skal tilmeldes (du kan senere tilmelde til flere hold).
  2. Der kommer en infoboks, hvor der står hvilket hold du vil tilmelde, vælg "Tilmeld"
  3. Hvis I tidligere har været tilmeldt undervisning, så tryk "Jeg er allerede medlem" ellers tryk "Jeg er ikke medlem" og følg vejledningen med udfyldelse af info, tryk tilmeld og gå dernæst til punkt 5
  4. Som allerede medlem, beder du forneden under "Glemt kodeord" om dit kodeord, når mailadressen er indtastet - og du får med det samme en mail med kodeord som indtastes
  5. Hvis du skal tilmeldes til flere hold, så tryk "Startside" og vælg nyt hold
  6. Slut med at logge ud.

Betalingsservice: Når du indtaster dine oplysninger, er det nederst muligt at tilmelde sig betaling via Betalingsservice/Nets (Tidligere PBS), så skal du bare udfylde oplysningerne med kontonummer og CPR-nummer nederst i skemaet og CPR-nummeret er ikke barnets, men indehaveren af det kontonummer betalingen skal trækkes fra. OBS. Hvis du er i tvivl om du er tilmeldt Nets fra sidste sæson, så tilmeld dig igen. Vi anbefaler absolut tilmelding til Betalingsservice, så er du sikker på at betale til tiden - og vi slipper for at bruge tid på rykkere osv. Og det koster dig ikke noget, vi betaler alle omkostningerne ved Betalingsservice. Er du registreret som medlem i forvejen, men ikke tilmeldt betalingsservice, så opret dig som nyt medlem - og lav din tilmelding til betalingsservice på tilmeldingen. Tusind tak. Du modtager en mail pr. hold du er tilmeldt som også indeholder vores vilkår. (Husk evt. at kigge i spammails).