Oplev noget, du aldrig glemmer

TT Dance Fusion – Hold 400 - Pris pr. mdr. 330,00 kr.
Alder over 15 år, let øvede/øvede
Holdet for dig, som gerne vil lære at danse nogle fede koreografier på tværs af forskellige stilarter.
Du vil udover koreografier blive introduceret for dén basistræning, som er nødvendig for at gøre dig til en god danser.
Undervisningen er meget inspireret af elevernes ønsker og evner, så du vil blive præsenteret for stilarter så forskellige som show, moderne, house, lyrisk jazz, musical, step og meget mere. Musikvalget kan være ligeså mangfoldigt - fra det nyeste nye til noget med mange år på bagen, som ”bare kan et eller andet”, og via arbejdet med den enkelte elevs udtryk opstår koreografierne dermed ofte som en fusion af forskellige stilarter.
Uanset hvad vi kaster os ud i, så er kodeordene ”Sjov, seriøs træning og fede koreografier”
Instruktør Majbritt Jensen

TT Dance Fusion – Hold 401 - Pris pr. mdr. 330,00 kr.
Alder fra 30 år, let øvede/øvede
Instruktør Majbritt Jensen

Drama for voksne – Hold 205 - Pris pr. mdr. 330,00 kr.
Alder fra 18 år
Drama for voksne er for alle, der har lyst til at tilegne sig lidt flere af skuespillernes værktøjer.
Vi vil arbejde med teksten som udgangspunkt og komme rundt om de forskellige metoder, den professionelle skuespiller har til at ”åbne” en tekst, skabe en figur, være til stede på scenen, agere sammen med medspillere og publikum etc.
Samtidig vil deltagerne få kendskab til skuespillets fagsprog og de mange skrevne og uskrevne regler, der kan hjælpe i forløsningen af en rolle.
Det kræver ingen forudsætninger at deltage, bare lysten er til stede, så skal manglende erfaring med at stå på de skrå brædder ikke afholde dig fra at deltage i ”Drama for voksne”.
Instruktør Peter Milling