Oplev noget, du aldrig glemmer

Drama - Hold 200 - Pris pr. mdr. 220,00 kr.
Alder 9 – 11 år, alle
At lege er at leve”. Vi arbejder med dramaleg og øvelser. Vi synger – og varmer stemmerne op. Vi bruger kostumer, hatte og rekvisitter – og laver små indstuderede eller improviserede stykker for hinanden.
Instruktør Torben Iversen

Sang/Kor – Hold 201 – Pris pr. mdr. 330,00 kr.
Alder 13 - 18 år, alle
Her vil vi synge solosange og korsange, primært sange fra diverse musicals med henblik på at styrke vores stemme og mentaliteten der følger med for at ”turde” synge frit.
De fleste af vores sange på dette hold vil være på engelsk, men uanset sprogniveau, gennemgås teksterne på stedet i et roligt tempo, så alle har en mulighed for at deltage.
Instruktør Jakob Bobjerg

Drama – Hold 202 - Pris pr. mdr. 220,00 kr.
Alder 12 – 15 år, alle
”At lære er at leve”. Via opvarmningsøvelser, tillidsøvelser, dramaøvelser, skuespiløvelser, improvisationsøvelser og instruktion bliver vi klogere på os selv og hinanden. Vi lærer færdigheder, vi kan bruge både på scenen – og alle andre steder. Vi forbereder os på årets musical.
Instruktør Torben Iversen

Sang/Kor - Hold 203 - Pris pr. mdr. 330,00 kr.
Alder fra 18 år, alle
På dette hold vil vi synge lige så meget solistisk som vi vil synge flerstemmige værker fra diverse musicals og opsætninger. Vi vil tage udgangspunkt i deltagernes niveau, ambitioner og ønsker forhold til f.eks. at blive bedre til at gå til auditions eller bare at optræde med en solosang.
Så godt som alle sange vil være på engelsk men i sidste ende er det lidt op til hvilken retning holdet selv ønsker at bevæge sig hen.
Instruktør Jakob Bobjerg

TT Dance Fusion – Hold 204 - Pris pr. mdr. 330,00 kr.
18.00 – 21.00 – ulige uger (37-39-41-43-45-47-49)
Alder over 15 år, meget øvede
Holdet for dig, som gerne vil lære at danse nogle fede koreografier på tværs af forskellige stilarter.
Du vil udover koreografier blive introduceret for dén basistræning, som er nødvendig for at gøre dig til en god danser.
Undervisningen er meget inspireret af elevernes ønsker og evner, så du vil blive præsenteret for stilarter så forskellige som show, moderne, house, lyrisk jazz, musical, step og meget mere. Musikvalget kan være ligeså mangfoldigt - fra det nyeste nye til noget med mange år på bagen, som ”bare kan et eller andet”, og via arbejdet med den enkelte elevs udtryk opstår koreografierne dermed ofte som en fusion af forskellige stilarter.
Uanset hvad vi kaster os ud i, så er kodeordene ”Sjov, seriøs træning og fede koreografier”
Instruktør Majbritt Jensen