Oplev noget, du aldrig glemmer

  

Mandag

Drama – Hold 100 – Pris pr. mdr. 220,00 kr.
Kl.15.00 – 15.50
Alder 7 – 9 år, alle
”At lege er at leve”. Vi arbejder med dramaleg og øvelser. Vi synger – og varmer stemmerne op. Vi bruger kostumer, hatte og rekvisitter – og laver små indstuderede eller improviserede stykker for hinanden.
Instruktør Torben Iversen

 

Drama – Hold 101 - Pris pr. mdr. 220,00 kr.
16.00 – 16.50
Alder 10 – 12 år, alle
”At lære er at leve”. Via opvarmningsøvelser, tillidsøvelser, dramaøvelser, skuespiløvelser, improvisationsøvelser og instruktion bliver vi klogere på os selv og hinanden. Vi lærer færdigheder, vi kan bruge både på scenen – og alle andre steder. Vi forbereder os på årets musical.
Instruktør Torben Iversen

 

Tekst og replikbehandling – Hold 102 - Pris pr. mdr. 220,00 kr.
17.00 – 17.50
Alder 14 – 17 år, alle
Dette hold arbejder med tekstforståelse og indøvning af replikker. Holdet kommer til at arbejde både med monologer og dialoger, fra mere eller mindre kendte forestillinger. Der bliver arbejdet med forskellige skuespilteknikker og måder at fortolke af tekst på. Alt sammen gode redskaber til enhver der ønsker at komme til at stå på scenen med mange replikker. Det skal være sjovt, men først og fremmest skal det være udviklende.
Instruktør Sune Roholt Mortensen


Drama – Hold 103 - Pris pr. mdr. 220,00 kr.
17.00 – 17.50
Alder 12 – 15 år, alle
”At opleve og optræde er at leve”. Alle de klassiske drama-og improvisationsøvelser. Stemmeøvelser. Klassiske og moderne teater-udtryksformer. Instruktion og skuespil. Teatersport. Vi tænker, griner og græder! Vi styrker vores personlighed! Og vi forbereder os på årets musical.
Instruktør Torben Iversen


Improvisation og Teatersport - Hold 104 - Pris pr. mdr. 220,00 kr.
18.00 – 18.50
Alder 13 – 16 år, alle
Teatersport er en tempofyldt form for improviseret teater, hvor intet er forberedt og alt opstår i momentet, intet er altså planlagt og alt kan ske. På dette hold vil der være fokus på at arbejde med de forskellige små øvelser som samlet bliver til et helt show. Hvis man har set ”rundt på gulvet” vil flere af øvelserne forekomme bekendte.
Holdet er for alle der har lyst til at lege med improviseret teater, det eneste krav er at man har lyst til at kaste sig ud på dybt vand og grine af sig selv og hinanden.
Instruktør Sune Roholt Mortensen + gæstelærer Carsten Friis


Improvisations teater - Hold 105 - Pris pr. mdr. 220,00 kr.
19.00 – 19.50
Alder 15 – 19 år, øvede
Her udbydes muligheden for at arbejde seriøst med improviseret teater som det gøres i Chicago, den uofficielle hovedstad for improvisations teater. Holdet bygger på ideen om at finde på en forestilling lige nu og her, uden at øve og lære replikker udenad.
Målet er at opbygge et hold, hvor alle spillere deltager i en 25 minters forestilling som er helt ny hver gang. Vi arbejder med struktur og teknik, men er selvfølgelig på gulvet op træne hver gang.
Det er et hold der kræver arrangement og ønsket om at optræde med improviseret teater, holdet vil forhåbentlig komme ud og optræde med deres ”forestillinger” i løbet af året til forskellige arrangementer.
Instruktør Sune Roholt Mortensen + gæstelærer Carsten Friis.