onsdag

Hold og Tilmelding

ONSDAG

Klik på holdtitel for tilmelding

Sang/Kor – Hold 301

Alder 6-8 år
Sang skal være sjovt! Det er præcis det, der er udgangspunktet for at synge på dette hold. Dette er holdet hvor vi skal lære hvad stemmen kan og hvor vi skal lege med alle stemmens forskellige udtryk. Vi skal både synge sammen som kor og der vil også være mulighed for at synge solo, for dem som har lyst til det.
En sanglektion ved mig består typisk af opvarmning af stemme og krop, så vi er rigtig klar til at synge igennem. Vi vil bruge lidt af tiden hver gang på nogle korte tekniske øvelser, men altid med glæden i fokus, så vi udvikler os, samtidig med vi hygger os.

Drama – Hold 302
Alder 12 – 14 år, alle
"At opleve og optræde er at leve". Alle de klassiske drama- og improvisationsøvelser. Stemmeøvelser. Klassiske og moderne teater-udtryksformer. Instruktion og skuespil. Teatersport. Vi tænker, griner og græder! Vi styrker vores personlighed! Og vi forbereder os på årets musical.
Instruktør Torben Iversen

Drama – Hold 303
Alder 6 – 8 år
På dette dramahold beskæftiger vi os med improvisations- og dramaøvelser såvel som små uddrag fra teaterstykker.
Der vil ofte blive taget udgangspunkt i elevernes fantasi og kreativitet, således at de er med til at skabe retningen ud fra deres idéer under nogle overordnede rammer. Der vil blive lagt meget vægt på at komme rundt i forskellige genrer og universer og at vi sammen skaber et rum hvor der er plads til at lege og udfolde sig trygt sammen med andre.
Det er særligt vigtigt at undervisningen er lærerig og sjov for den enkelte, så det vil være det overordnede udgangspunkt for alle timerne.

Dans – Hold 304
Alder 12 – 14 år
Her udvikler vi og bygger ovenpå grundteknikken gennem sjove koreografier indenfor hiphop samt show og performance. Vi arbejder med kreativ tænkning, musikforståelse, kropsbevidsthed, improvisation og samarbejde. Her vil du kunne mærke, at du udvikler dig, og virkelig lærer at danse.

Sang/Kor – Hold 305
Alder 12 – 14 år
På dette sanghold skal vi udforske hvad stemmen kan og undersøge hvordan forskellige sangteknikker kan hjælpe os til at nå resultater. Vi skal arbejde både solistisk og med korsatser, så vi lærer at bruge stemme, støtte og teknik som et fundament for vores personlige sangudtryk, men også i samspil med andre stemmer.
En sanglektion ved mig består typisk af opvarmning af stemme og krop samt nogle tekniske øvelser, der er målrettet dagens repertoire

Dans – Hold 306
Alder 6 – 8 år
Gennem leg og grovmotorisk bevægelse vil vi komme til at arbejde med en lettere tekniktræning, således at alle på holdet får en forståelse for dansens verden på en sjov og lærerig måde. Vi fokuserer på samarbejde i hold, så dansen bliver en holdsport, samtidig med at vi ligger vægt på den individuelle læring. Der vil blive lavet koreografier og arbejdet vil hele tiden bygge hen imod at blive bedre og dygtigere indenfor grundteknik.

Musicalperformance
– Hold 307
Alder 6 – 8 år
Her på holdet skal vi lære hvad sang, dans og drama kan, hvis man sætter det sammen. Det er et hold hvor vi skal lege med kombinationen af alle tre ting, så vi får et indblik i musicaluniverset og alle dets fantastiske muligheder.
Nogle af de ting vi kommer til at beskæftige os med er, at blive bevidst om hvordan man står på en scene, hvordan man samarbejder med andre på en scene og at turde og udfordre sig selv til at gå med sine egne og andres idéer.

Dans – Hold 308
Alder 15 - 24 år

Sang/Kor – Hold 309
Alder 15 - 24 år
Her på holdet skal vi arbejde både solistisk og som et kor. Vi skal bruge sangtekniske øvelser til at udvikle vores stemmer og til at få en større forståelse for hvad en stemme kan.
Jeg vil tage udgangspunkt i elevernes niveau og ønsker, således at undervisningen bliver målrettet deres behov. Vi vil komme til at arbejde på performance, således at eleverne bliver bevidste om sangformidling og udtryk. En sanglektion ved mig består typisk af opvarmning af stemme og krop, samt nogle tekniske øvelser, der er målrettet dagens repertoire.

Sal til Scene –  Elite Dans – Hold 310
Alder 13 år +
Meget øvede
På eliteholdet forventes det, at al grundteknik indenfor dans er på plads, da der arbejdes hurtigt. Med hurtigt menes det, at Maria vil give et indblik i, hvordan dans på højt plan, kan se ud, ude i verdenen. Der arbejdes ud fra individets individuelle ressourcer og styrker indenfor dans. På dette hold vil alle elever mærke et pres, som kun skal styrke den enkelte til at blive bedre og opnå nye højder. Holdets træning er baseret på videre arbejde med teknik, smidighed, koreografi, styrke samt kropsbevidsthedstræning. Disse elementer er med til at styrke eliten, og derfor skal der skabes et stærkt og solidt hold, som har en forståelse af at arbejde med hinanden – men også arbejde med sig selv. Holdet optræder sammen til event og arrangementer.

tlf. 52 50 23 94     telefontid: tirsdag og torsdag mellem kl. 10 og 13