Teaterskolen toppen

Vi har over 25 hold at vælge imellem, så det er muligt at finde et eller flere hold, der passer dig.Undervisningen varetages af professionelle instruktører med mange års erfaring fra scenen og som undervisere.
Vi tilbyder undervisning i drama, sang, dans, musicalperformance, teatersport/impro og hitfit. Derudover har vi vores Sal til Scene hold, som optræder og deltager til forestillinger, arrangementer og events.I løbet af sæsonen tilbydes flere workshops med nogle af landets dygtigste og mest kendte skuespillere, musicalstjerner og performere.  Sæsonen afsluttes hvert år med et stort afslutningsshow for alle skolens elever og derudover er der også mulighed for at deltage i skolens årlige musicalopsætning. Hver sommer afholdes der yderligere to Musical Sommercamps.
Vores undervisning er baseret på glæden ved at arbejde med børn og unge og vi gør alt hvad vi kan, for altid at skabe en god energi på holdet og hos den enkelte elev. På vores hold er der plads til alle; vi rummer fællesskabet og individet.
Teaterskolen TOPPEN er Fyns største teaterskole, og her får børn og unge fra hele Fyn lov til at fordybe sig i og dygtiggøre sig indenfor teater og musical. I mange år har vi videresendt vores elever til HC ANDERSEN PARADEN og HC Andersen Festspillene samt til hele Danmarks musicalscener.Vi tilbyder undervisning for børn og unge mellem 6-24 år. Som noget nyt i år tilbyder vi undervisning i dans fra 3 år om torsdagen.

tlf. 52 50 23 94     telefontid: tirsdag og torsdag mellem kl. 10 og 13