Anne-Cathrine Albæk - Teaterskolen TOPPEN

Anne-Cathrine Albæk

Anne-Cathrine Albæk er 21 år gammel og bor i Odense. Hun har danset siden hun var 8 år gammel. Hun har en 1-årig danseuddannelse på Stepz i København, hvor hun har fået en stor basisviden inden for moderne, jazz, hiphop, ballet og horton. Derudover tog hun i 15/16 en forberedende danseuddannelse hos Let’s Dance i Århus, hvor hun bl.a. blev undervist i fysisk træning og metal træning. Anne-Cathrine har været konkurrence danser i standart/latin i 7 år og til dagligt underviser hun et konkurrence showdans hold i Odense på Elitedans syd i alderen 8-12 år. Tidligere har hun også undervist børnehold helt ned til 3 års alderen. Hun er også uddannet HitFit instruktør. Hun har i 6 år medvirket i forskellige musicals på Nyborg Voldspil som danser herunder 1 forårs forestilling og 5 sommerforestillinger. Til sommer danser hun i FOOTLOOSE i Frøbjerg Festspil.  I hendes undervisning vægter hun rigtig højt, at nå ind til hver elev og få danseglæden frem i alle.
Derudover bruger hun sin sommerferie på at udvikle sig selv, så hun kan levere den bedste undervisning til alle eleverne. Det gør hun bl.a. via et coach forløb ved Morten Kjeldgaard, som er professionel danser.
Hun drømmer om at blive koreograf og til efteråret, skal hun være koreografassistent på forestillingen ”Company” hos Damby&Wahlers i Nyborg.
tlf. 52 50 23 94     telefontid: tirsdag og torsdag mellem kl. 10 og 13